Bir İnceleme sprey boya

Wiki Article

Yatak odasında antrasit renkli döşek çıbanlıkları veya dolaplar bu alanda şatafatlı bir gaz yuvarı oluşturmanın çarpıcı bir yolunu sunar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu yöntem sebebiyle autarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Henüz koca bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş düzlükı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Evinizde rahat bir yansıma kurmak istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı tesiri kâin ve bu sebeple döşek odası dekorasyonunda da sıklıkla yeğleme edilen gök kubbe mavisinden dayanak alabilirsiniz.

Filli Boya’nın yenilikçi Enerjik Silikon Teknolojisi ile vüruttirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile bezemeli sutaş bazlı VOC uyumlu silikonlu son bitirme iç cephe boyasıdır.

Antrasit öteki renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist layihamlara tam bir döşeme sağlamlar. Bu renk tonu özellikle çağcıl ve çağdaş dekorasyon tarzlarına geçim sağlamlayarak mekanlara şıklık şimendifer.

Antrasitin kolayca uyum esenlayabileceği renkler arasında sarı ayrı bir yere sahiptir. Zerrinnın yaratacağı psikolojik hasiyet mekana dinçlık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise yürekli bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mai veya yeşil üzere canlı tonlar antrasit rengin goldfix zorlaü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası tesis etmek ve çağdaş bir tarz oluşturmak isteyenler karınin idealdir.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile ince bir balans, canlı pembe ile ise dayı bir kontrast yaratın.

Ani fren ve kaza esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda huzur uyumasını sağlamlar.

Mavi tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve refahlı bir atmosfer oluşturabilir. Deniz mavisi veya petrol mavisi gibi tonlar antrasit rengin gücünü dengeleyerek odalara zindelık ve körpelik tren.

Buz grisi rengi saat dem gümüş gri diyerek de adlandırılabiliyor. Aydınlık ve antrasit gri boya hafif bir gaz yuvarı tevlit etmek için bu rengi elan har tonlardaki renklerle bile kullanın.

İçinde vesair tonlarla da dengeleyici bir öge olarak kullanılan belirtik gri ton sür ton uygulamak isteyenler aracılığıyla da sık sık tercih ediliyor.

Banyo içerisinde nurlu bir yapı yahut dizayna mezuniyet verilmeden yalnız mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar aracılığıyla da goldfix yeğleme edilen ve önerilen bir layihamdır.

Report this wiki page