Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

İşin en çok canipı, bütün bu renklerin emanet halinize veya stil tercihlerinize bağlı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Neutren renklerle antrasit uyumu dümdüz ve yapmacık bir estetik sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana enerji ve dinamizm katar.

Daha faziletli bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş meydanı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Bir mekanda çılgınya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir ayrıntıdır.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla doğal ve hamam bir intibak katkısızlar. Bu kombinasyon, evinizde rahat ve hamam bir kucak oluşturur.

İşte bu duvar boyasını uygularken mükemmel meyvelar elde etmenizi esenlayacak bazı asliye ipuçları:

Antrasit renkli mobilyalar kuut odası veya denk odası kadar esas mekanlarda kullanıldığında odalara yapmacık bir dokunuş ekler ve öbür dekoratif unsurlarla kolayca harmoni sağlar.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar peydahlamak derunin kullanabileceğiniz temelı renkleri esrarkeşfedelim:

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek mekân dekorasyonunda ve ticari mekanlarda tercih edilen bir tutum haline gelmiştir.

Antrasit ile uyumlu renkler ortada kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek sıcak bir gaz yuvarı yaratır.

Duvarlara da yerlere de aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat yahut mat antrasit gri yeğleme edilmesi banyoda bir uyum oluşturmuş olacaktır.

Antrasit rengi soy dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava yuvarı oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağdaş bir çekicilik sağlayan kombinasyonları kucakerir.

Renk sıcaklığı da tenvirat seçeneklerini belirler. Hamam renk tonları goldfix rahatlatıcı antrasit gri boya bir gaz yuvarı oluştururken antipatik renk tonları enerjik ve canlı bir yardım sunabilir.

Antrasit antrasit renk tonları renk düz yerde kullanıldığında ve har tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçaya devirebilir. Özellikle mavi ve yeşil tonları bu rengi en lüks destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page